Vastuullisuus

luonnollisesti parempi kupillinen

Our Sustainability

Tuotteemme eivät sisällä mitään keinotekoista, ei nyt eikä tulevaisuudessa. Uskomme, että pienimmilläkin teoilla on iso merkitys. Pyrimme aina löytämään luonnonmukaisempia toimintatapoja ja vähentämään ympäristövaikutuksiamme. Tämä on kaikkien päätöstemme taustalla.

sitoumuksemme luomuun

Clipper on vahvasti sitoutunut olemaan luomu ja kaikki uudet valmistamamme tuotteet ovat luomusertifioituja. Omien laatukäytäntöjemme ohjaamana, olemme sitoutuneita olemaan GM-vapaita ja käytämme ainoastaan ainesosia, joilla on GM-vapaat alkuperät. Pyrimme aktiivisesti saamaan kasvattajamme lopettamaan kemikaalien, kuten torjunta-aineiden, käytön, joka mielestämme mahdollistaa parempaa teetä, joka on ympäristölle parempaa.

sitoutuminen luomuun

Clipper on sitoutunut käyttämään vain luonnonmukaisesti viljeltyjä ainesosia, ja kaikki uudet tuotteemme tulevat olemaan luonnonmukaisiksi sertifioituja.

teehemme sopiva pakkaus

vastuullisuus

Mielestämme yksinkertaisuus on parempaa

Se pätee teehemme ja se pätee myös pakkauksiimme. Emme ole koskaan käyttäneet kemiallisesti valkaistuja teepusseja, koska ketä kiinnostaa, ovatko teepussit valkoisia vai ei? Loppujen lopuksi, sisältöhän on tärkeintä.

vastuullisuus

Olemme pakkaamisen edelläkävijöitä

Nyt kun olemme kehittäneet valkaisemattoman, muovivapaan, GM-vapaan teepussin, mikään ei pysäytä meitä! Meillä on useita ympäristöystävällisiä pakkausvaihtoehtoja kehitystyön alla, mukaan lukien pakkauspainon vähentäminen ja kierrätettävyyden parantaminen.


pakkausopas

Nykyään voi olla vaikea hahmottaa, miten jokapäiväiset roskat tulisi lajitella. Ratkaisimme ongelman laatimalla kätevän taulukon, josta voit helposti tarkistaa, miten pakkaustemme eri osat tulisi hävittää tai kierrättää.

pillow tea bag
tyynyteepussit

Valmistettu:

Sekoitus abacáa (banaanilajike), kasviselluloosakuituja ja PLA:ta, joka on GM-vapaasta kasvimateriaalista valmistettu biopolymeeri.

Luonnollisesti muoviton ja valkaisematon!

Biohajoava
Elintarvikejätteisiin
string and tea bag
naruteepussit

Valmistettu:

Pussi on valmistettu paperista ja puuselluloosapohjaisesta sideaineesta

Naru on valmistettu 100 % luonnonmukaisesta puuvillasta

Lappu on paperia

Luonnollisesti muoviton ja valkaisematon!

Kierrätettävä
Biohajoava
Envelopes
Kuoret

Valmistettu:

Kuumasaumauspinnoitettu paperi

Kierrätettävä
Kierrätysjätteisiin
pack cartons
pakkausrasiat

Valmistettu:

Kartonki & muste

Kierrätettävä
Biohajoava
Kierrätysjätteisiin

Our sustainability plastic free tick

Muoviton

Teepussipaperimme on valmistettu luonnonvaraisista kasvipohjaisista materiaaleista.

Our sustainability plastic free tick

GM-vapaa

Emme koskaan käyttäisi GM-tuotteita, jonka vuoksi käytämme paperimme sulkemiseen biopolymeeria, joka on taatusti GM-vapaasta sadosta.

Our sustainability plastic free tick

Valkaisematon

Olemme vahvasti sitä vastaan, että tuotteisiimme lisättäisiin mitään keinotekoista, jonka vuoksi emme koskaan valkaise teepussejamme.


kohti pienempää hiilijalanjälkeä

Kaikki Clipper-teet valmistetaan ja pakataan Englannissa. Mutta se on vasta alkua…

98% of factory waste recycled

hiilineutraali teehetki

Beaminsterissä sijaitseva teetehtaamme on hiilineutraali, ja kierrätämme 98 % tehdasjätteistä. Käytämme teejätteitä jopa vihreän energian tuottamiseen.

Clipper natural fair delicious footer