Asiantuntemus

Taikurimaiset teentekijät

Our expertise tea tasting

Olemme valmistaneet taianomaisia teitämme Dorsetissa aina vuodesta 1984. Pienestä alkanut tuotantomme Beaminsterissä on kasvanut yli miljardiin teepussiin vuodessa. Intohimomme yksityiskohtiin – luonnollisista raaka-aineista palkintoja voittaneisiin makuihin – saa ihmiset rakastumaan meihin yhä uudelleen ja uudelleen.

teentekijämme

Me uskomme, että jokainen kuppi teetä on tärkeä. Teetaikurimme Dan ja James kiertävät maailmaa teen perässä ja tekevät yhteistyötä huippuviljelijöiden kanssa Afrikan, Intian ja Sri Lankan parhailla teetiloilla. He vastaavat kaikkien tuotteidemme valikoimisesta, hankkimisesta ja sekoittamisesta. Siksi jokainen Clipper-kupillinen on herkullinen, puhdas ja reilu.

James expert tea guy

James, teenostaja & hörppijämestari

On ollut mahtavaa todistaa, miten suuri merkitys Reilulla kaupalla on tuottajille. Vähän aikaa sitten pääsimme Intiassa tutustumaan uuteen monitoimitaloon ja karjasuojaan, jotka oli kustannettu tuottajille maksetulla Reilun kaupan lisällä. Sillä on valtava merkitys paikallisyhteisöille.

Dan expert tea guy

Dan, teesekoitusten & taikojen taitaja

Tunnen ylpeyttä aina, kun näen Clipper-pakkauksen satunnaisen vastaantulijan korissa supermarketissa. Näiden hetkien lisäksi on tuntunut hienolta voittaa niin monta erilaista makupalkintoa. Jokainen sekoituksemme on yksityiskohtaisen ja huolellisen työn tulos, ja siksi on niin palkitsevaa nähdä niiden menestyvän.

our expert blends

ainutlaatuiset teesekoituksemme

Olemme ylpeitä ainutlaatuisista Clipper-makuprofiileistamme. Teesekoitustemme valmistuksessa tavoitteena on aina saavuttaa laadultaan paras mahdollinen tee. Teesekoitusten tekeminen on kuin alkemiaa, jossa erilaiset ja eri paikoista peräisin olevat teet yhdistetään yhdeksi ainutlaatuiseksi seokseksi. Viinien tapaan tee saa yksilöllisen luonteensa maaperästä ja ilmastosta, jotka vaihtelevat kasvupaikasta toiseen.


Clipper natural fair delicious footer