haudukkeet

kasvien voimaa

tarinamme

Termillä ”infusion” tarkoitetaan kasvien tai hedelmien hauduttamista kuumassa vedessä, mutta haudukkeisiin ei kuulu perinteistä teekasvia. Kaikki valikoimaamme kuuluvat raikkaat haudukkeet ovat luomuja, ja suurin osa niistä on myös kofeiinittomia (pakkauksessa on erillinen merkintä, jos hauduke sisältää kofeiinia). Hauduke on herkullinen tapa edistää terveellistä elämäntapaa kasvien luonnollisella voimalla, ja laajasta makuvalikoimastamme löytyy takuulla jotain jokaiseen makuun.

Yrttihaudukkeet

luomu Nighty Night
luomu Nighty Night
Virkistävän luonteikas yrttihauduke, jonka maussa yhdistyvät kaneli, kamomilla, valeriaana ja muut luonnolliset yrtit. Luontaisesti kofeiiniton. Luontaisesti kofeiiniton.
luomu piparminttu
luomu piparminttu
Kevyt ja erittäin virkistävä yrttihauduke, jonka maku on viileän raikas. Luontaisesti kofeiiniton.
luomu kamomilla
Luomu Kamomilla
Herkkä mutta luonteikas, aurinkoisen kullanvärinen yrttihauduke hennon hurmaavalla kukkaisaromilla. Luontaisesti kofeiiniton.
luomu detox
Luomu Detox
Hyvänmakuinen ja virkistävä yrttihauduke, joka sisältää hibiskusta, lakritsijuurta, nokkosta ja aloe veraa. Luontaisesti kofeiiniton.

Hedelmähaudukkeet

luomu sitruuna & inkivääri
Hyvänmakuinen, virkistävä ja pirteän aromikas sitrusyrttihauduke, jossa maistuu lämmittävä inkivääri. Luontaisesti kofeiiniton.
luomu metsämarja
luomu metsämarja
Hyvänmakuinen, virkistävä ja mehevän marjainen hauduke. Luontaisesti kofeiiniton.
Luomu lakritsa & piparminttu
Luomu lakritsa & piparminttu
Yllättävän maukas yhdistelmä lakritsan makeutta ja raikasta minttua.

Erikoishaudukkeet

Snore & Peace Organic Infusion
luomu snore & peace
Rentouttava ja lempeästi tuoksuva yrttihauduke, jossa yhdistyvät kamomillan ja laventelin kukkaisaromit ja sitruunamelissan virkistävä maku. Täydellinen kumppani hyvälle kirjalle.
Love Me Truly Cinnamon Chai Organic Infusion
Luomu love me truly
Lempeän lämmittävä sekoitus kanelia, inkivääriä, kardemummaa ja neilikkaa, joista syntyy lumoava chai-hauduke. Täydellinen kumppani ansaittuun lepohetkeen.
Happy Mondays Organic Infusion
Luomu happy mondays
Makuhermoja kutkuttava sitrusyrttihauduke, joka sisältää lämmittävää inkivääriä ja tulista mustapippuria.
Clipper natural fair delicious footer