tarinamme

olipa kerran teehetki...

tarinamme
Established 1984

erilainen teetalo

Clipper-teetalon perusti teehen hullaantunut aviopari Englannin Dorsetissa sijaitsevassa keittiössään vuonna 1984. Pariskunta halusi jakaa rakkautensa teehen keskittymällä eettiseen hankintaan ja luonnonmukaisiin tuotantomenetelmiin. Kaikki alkoi kahdesta arkullisesta korkealaatuista Assam-teetä, jota myytiin paikallisiin kahviloihin ja luontaistuotekauppoihin. Tänä päivänä Clipperin valikoimaan kuuluu jo yli 150 eri tuotetta, joita myydään yli 50 maassa. Olemme jo kauan sitten kasvaneet ulos keittiöstämme, mutta kaikki Clipper-tuotteet valmistetaan edelleen omassa tehtaassamme Beaminsterin kylässä Dorsetissa.

Me uskomme, että jokainen kuppi teetä on tärkeä. Keskitymme korkeaan laatuun ja kiinnitämme huomiota yksityiskohtiin, koska haluamme aina toimia vastuullisesti.

”Luonnollinen, reilu ja herkullinen” ei siis ole pelkkää sanahelinää, vaan iskulauseemme toimii ohjenuoranamme kaikissa päätöksissämme.

Natural

luonnollinen

Tuotteemme eivät sisällä mitään keinotekoista, ei nyt eikä tulevaisuudessa. Vuonna 2018 vaihdoimme ensimmäisenä teeyrityksenä maailmassa muovittomiin, GM-vapaisiin ja valkaisemattomiin teepusseihin. Pyrimme myös jatkuvasti kehittämään yritystämme vihreämpään suuntaan, tuotannosta pakkausmateriaaleihin.

Vastuullisuus
Fair

reilu

Clipperistä tuli Ison-Britannian ensimmäinen Reilun kaupan teetalo vuonna 1994. Olimme jopa mukana laatimassa Reilun kaupan kriteerejä. 25 vuotta myöhemmin Clipper on maailman suurin Reilun kaupan teen ostaja, joka tukee yli 114000 tuottajaa perheineen ympäri maailman.

Arvot
Delicious

herkullinen

Etsimme parhaat raaka-aineet tehdäksemme jokaisesta kupista erityisen. Tutustu sekoituksiimme ja mitä Clipper-kupillinen teetä pitää sisällään.

Aiantuntemus

ylpeydenaiheemme


EU organic
Fairtrade
B-Corp
Clipper natural fair delicious footer